Even een hectische periode aangezien er 3 seizoenen door elkaar lopen.
Het wordt eindelijk zomer dus de zomer bij bestellingen komen binnen. Hier hebben alle winkels en uiteraard wij als merk lang op gewacht! Konden die prachtige zonnige dagen niet wat eerder komen?

Winter 17 is volledig in productie dus de laatste opvolgingen en commentaren moeten eruit. Dit vergt veel tijd qua bellen,mailen en what’s appen vanuit onze kant zodat echt alles op tijd en uiteraard perfect op de boot kan. De vessel (container op de boot) moet geboekt worden dus ook de communicatie met onze vervoerder zetten we in zodat alles op tijd geregeld is.

Zomer 18 eerste ontwikkelingen komen binnen. Het is werkelijk waar elke dag sinterklaas als DHL weer voor de deur staat met een pakketje uit India.(Die DHL man zal wel denken ;))Hoe zou het eruit zien?? Je bedenkt en tekent nieuwe styles maar zo spannend hoe het opgevolgd word en of ze onze stylesheets hebben begrepen. Gelukkig werken we nu voor het 5e seizoen met ze samen dus ze kennen ons handschrift en snappen tegenwoordig wat we te gek vinden voor SKURK.

Kortom veel aan ons hoofd maar eerlijk is eerlijk dan zijn wij, als SKURK-duo, op ons best!
We functioneren het beste en zitten overal bovenop als we het druk hebben. Dan gaan we los en kunnen we beiden ons ei kwijt. Ook in deze piek tijden vullen we elkaar perfect aan. Helga houdt het social media gebeuren ernaast bij en ik bel tussendoor klanten voor bijstellingen en om afspraken in te plannen.

Daarnaast hadden we afgelopen week een afspraak met onze agent in België om ons nieuwe thema voor zomer 18 te presenteren. Fantastisch altijd om te vertellen hoe z’n thema tot stand komt. Vanuit het thema ontstaat de kleurkaart en vanuit daar gaan we tekenen. Het wordt erg enthousiast opgepakt dus met de SKURK-bus rijden we weer voldaan naar kantoor…

In een nutshell onze werkweek met een mooi lang weekend voor de deur.
Wat een feest dat onze job uit zoveel diversiteit bestaat!
Een passie om elke dag vroeg voor op te staan en laat door te halen ;).

Marlou

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.