Joggingbroek op de basisschool

Hip?!

Joggers, sweatpants of te wel de joggingbroek is hotter dan ooit. Kijk eens op de schoolpleinen. Een lekkere joggingbroek voor kinderen is een musthave. Kinderkleding merken SKURK en Vingino spelen hier goed op in. Waarom nog een strakke(re) spijkerbroek dragen terwijl er perfect uitgewerkte joggingbroeken te koop zijn. Bovendien gaat het vaak om betaalbare joggingbroeken die oneindig te combineren zijn.

Statussymbool

Modellen en influencers poseren niet voor niks steeds vaker in joggingbroeken (sweatpants), trainingsbroeken en hoodies. Corona en social media hebben er samen voor gezorgd dat de bestaande trend een extra boost heeft gekregen. Echter ligt de basis van deze trend bij de zelfbewuste en stoere jongens die weten wat ze willen dragen op het schoolplein, op een verjaardagsfeest of tijdens het voetballen op straat. En daar springen de (online) kinderkleding merken graag op in. Dat joggingbroeken voor huismussen zijn die de hele dag op de bank zitten, is dus echt niet meer waar. Het is nu een stoer statussymbool in Nederland. Met een joggingbroek ben je ‘street’ en street is cool (tot een bepaalde leeftijd).

Tip

Inmiddels is het dragen van een joggingpak “normaal” geworden op de basisschool. Gaat dit jou te ver kijk dan eens naar online kinderkleding merken als SKURK en Name It die betaalbare jongenskleding aanbieden, waaronder joggingbroeken maar ook hoodies, sweaters en vesten gemaakt van diezelfde sweatstof. Combineer dit met een jeans of top dat jou goed dunkt en je zult zien dat je kind zich vrijer voelt. Het zit namelijk zo heerlijk comfortabel. Vraag ze (dan) eens naar wat ze morgen aan willen? En, joggingbroek?

SKURK betaalbare joggingbroeken, online kinderkleding merk.

Foutje gezien? Mail ons.

De waardering van www.skurk.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 254 reviews.