Over SKURK

BE YOU, FEEL CONFIDENT!!

SKURK is er voor jongens die graag zichzelf willen zijn en de vrijheid pakken om te ontdekken. SKURK streeft er dan ook naar om iedere jongen waar ook ter wereld in hun stoere collecties te zien lopen. SKURK jongens zijn een tikkeltje rebels. Verleggen grenzen en weten wat ze willen (aantrekken). SKURK betekent niet voor niks boefje/rebel in het Scandinavisch!

De mix van comfortabel draagcomfort, een goede pasvorm, de beste kwaliteit aan stoffen, stoere designs en de vele mix & match mogelijkheden spreken zowel de jongens als de ouders aan. Alle items gaan bij dagelijks gebruik meerdere seizoenen mee zonder dat de kleuren en stoffen verloren gaan. De jongens kiezen voor SKURK als ze voor hun (garderobe)kast staan omdat de kleding zo onwijs lekker zit en er gaaf uitziet. Of het nu gaat om naar school gaan, voetballen in het park, trampoline springen of om in bomen te klimmen.

SKURK hanteert ieder seizoen een ander thema. Aan de hand van het thema worden er prints, details en kleuren bepaald. Dit zien we ook terug in de huidige zomercollectie met CALIFORNIA SURF. De ontwerpen worden gemaakt door een team van designers die hun strepen hebben verdiend op het gebied van kinderkleding. Ieder met een eigen specialisme. De Mix & Match mogelijkheden zijn eindeloos. Dit maakt het een ieder gemakkelijk om naar hartenlust te combineren.

En ow ja! SKURK produceert op een duurzame en milieuvriendelijke manier. O.a. door gebruik van gekamd biologisch katoen (+ natuurlijke washing). SKURK vindt het leveren van eerlijke producten een must, zeker in de huidige tijd en wereld waarin we leven. Onze leveranciers staan voor continue verbetering in het productieproces en voldoen aan alle standaarden. SKURK maakt zich daarnaast sterk voor goede werkomstandigheden in de fabrieken. Zij nemen hun verantwoordelijkheid zeer serieus. De hoge kwaliteit verlengt de levensloop van de kleding. 

De waardering van www.skurk.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 260 reviews.