Over SKURK

BE A REBEL! Geïnspireerd op rebels mogen zijn viert SKURK de vrijheid om te ontdekken. SKURK streeft er naar om iedere jongen waar ook ter wereld in haar comfy en stoere collecties te kleden. SKURK jongens zijn rebels en houden van avontuur en kattenkwaad uithalen om zo de wereld te ontdekken. SKURK betekent niet voor niks boefje in het Scandinavisch!

De mix van comfortabel draagcomfort, een goede pasvorm en de beste kwaliteit aan stoffen spreekt zowel de jongens als de ouders aan. Ouders willen waar voor hun geld en krijgen dit bij SKURK. Zowel de broeken, shorts, t-shirts als sweaters gaan ook bij dagelijks gebruik meerdere seizoenen mee zonder dat de kleuren en stoffen verloren gaan. De jongens kiezen voor SKURK als ze voor hun (garderobe)kast staan omdat de kleding zo lekkerrrr zit. Of het nu gaat om naar school gaan, voetballen in het park, trampoline springen of om in bomen te klimmen.

Het unieke van het merk zit hem in het oneindig onderling kunnen combineren (Mix & Match) van de items. Dit maakt het kiezen voor een dagelijks outfit eenvoudig, zowel voor de ouders (zeker voor de pappa’s 😉 ) als voor de jongens. SKURK gebruikt unieke prints en details die passen bij het thema. Het thema van deze zomer is SUMMER ADVENTURES. 

En ow ja! SKURK ontwerpt alles in Nederland en produceert op een duurzame en milieuvriendelijke manier. SKURK vindt het leveren van eerlijke producten een must, zeker in de huidige tijd en wereld waarin we leven. De leveranciers uit Portugal en India staan voor continue verbetering in het productieproces en voldoen aan alle standaarden. SKURK maakt zich daarnaast sterk voor goede werkomstandigheden in de fabrieken. Zij nemen hun verantwoordelijkheid zeer serieus. De hoge kwaliteit verlengt de levensloop van de kleding.
De waardering van www.skurk.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 66 reviews.

Schrijf je nu in en mis niks meer!
Ontvang als eerste het nieuws over
de acties, kortingen en events

Als welkomstkado ontvang je
5 euro korting op je eerstvolgende bestelling