Over SKURK

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het brein achter SKURK  heeft jarenlange ervaring in de modebranche en dat is terug te zien in de kleding. De klik tussen Marlou en Helga was direct zichtbaar op de werkvloer waar ze samen verantwoordelijk waren voor de boyscollectie. Ondanks hun nuchterheid droomden ze van een eigen jongenslabel. Dat deze droom is uitgekomen heeft alles te maken met hun enthousiasme, passie voor mode, ondernemerschap, netwerk en de klik tussen het Brabantse duo wat elkaar perfect aanvult!

Rebelse jongen
SKURK is de Scandinavische vertaling van de woorden schurk, bandiet, boefje, rebelse/stoere jongen. Het BOEFJE staat dan ook centraal en het stoere imago zien we terug in de kleding.

Van DROMEN naar DURVEN en DOEN
Het beste voorbeeld van DURVEN en DOEN is het zelf benaderen van winkeliers om de 1e SKURK collectie middels een zelfgebouwd kledingrek te presenteren. Mede hierdoor had SKURK binnen enkele maanden  50 verkooppunten. Inmiddels neemt The Kids Fashion Agency de verkoop in Nederland voor hun rekening en is SKURK te koop in België.  Marlou en Helga pakken het volledige traject zelf op, van ontwerpen tot aan het uitleveren van kleding aan de winkels. Op deze manier blijven ze betrokken bij de winkeliers en leveranciers en blijft de kleding betaalbaar. SKURK staat voor meer dan alleen een stoer jongenslabel met comfortabele kleding namelijk ook voor betrokkenheid en persoonlijkheid.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Designed for Rebels by heart

Prikkelend concept door Mosquito | Fotografie door Adrian Sommeling | Webdesign en ontwikkeling door Converzo