Van DROMEN naar DURVEN en DOEN

SKURK staat voor meer dan alleen een stoer jongensmerk. Geïnspireerd op kind mogen zijn viert SKURK de vrijheid om te ontdekken. Wij streven er naar om iedere jongen in Nederland en België in onze altijd verrassende collecties te kleden. We drijven onszelf tot het uiterste om hen te laten shinen. We blijven verrassen met de collecties. SKURKies houden van avontuur en kattenkwaad uithalen om zo de wereld te ontdekken. SKURK betekent niet voor niks boefje in het Scandinavisch! We ontwerpen alles in Nederland en produceren op een duurzame en milieuvriendelijke manier in India en Turkije.

 

We staan voor kwaliteit, duurzaamheid, stoer & stijlvol.

 

KWALITEIT

Wij van Skurk willen het beste voor onze SKURKies en ze alle dagen in de kleding kunnen laten spelen. We gebruiken rijke stoffen/garen om dit mogelijk te maken. Ook zorgen we voor de beste pasvormen. Wij willen die favoriete trui zijn in je kast, je geluksshirt als je naar buiten gaat en die comfy short die je zo graag draagt met sporten. 

 

DUURZAAMHEID

Wij leveren eerlijke producten. Onze fabrikanten staan voor continue verbetering in het productieproces en voldoen aan de standaarden. SKURK maakt zich sterk voor goede werkomstandigheden in de fabrieken. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus. Onze hoge kwaliteit verlengt de levensloop van de kleding.

 

STOER & STIJLVOL

Onze kenmerken zijn stijlvol en stoer. De kleding laat dit zien. Moderne en stoere designs, perfecte pasvormen en we maken gebruik van de nieuwste technieken. We ontwerpen continu nieuwe looks met trendy kleuren. Dit zonder onze identiteit en de klant(wensen) uit het oog te verliezen. SKURK kleding wil je de hele dag door dragen.

 

WIST JE DAT?!

  • SKURK slechts uit 2 eigenaren (Marlou en Helga) bestaat die alles (van A t/m Z) zelf doen
  • Marlou en Helga samen verantwoordelijk waren voor de boys afdeling bij een bekende fashion retailer
  • ook in België en Duitsland veel SKURK fans zitten
  • de mijlpaal van 100 fysieke en online verkooppunten is bereikt
  • elk seizoen een deel van de voorraad wordt gedoneerd aan Afrika
  • een 6-tal BN’ers hun zonen kleden in SKURK, zoek ze op! (www.instagram.com/skurk.nl/)
  • we ook te volgen zijn via onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin o.a. aanbiedingen en acties