Van DROMEN naar DURVEN en DOEN. Geïnspireerd op rebels mogen zijn viert SKURK de vrijheid om te ontdekken. SKURK streeft er naar om iedere jongen waar ook ter wereld in haar comfy en stoere collecties te kleden. SKURK jongens zijn rebels en houden van avontuur en kattenkwaad uithalen om zo de wereld te ontdekken. SKURK betekent niet voor niks boefje in het Scandinavisch! 

De eigenaren Helga en Marlou zijn 5 jaar geleden begonnen met een nieuw jongensmerk, kleding verkrijgbaar in maat 92 t/m 164. Dit nadat ze jaren (samen) hebben gewerkt bij grote retailers uit de fashionindustrie. Dit blijkt nu al een juiste stap te zijn. Vanuit hun passie zijn ze Nederland en België aan het veroveren en willen ze meer de grens over. De eerste fysieke winkels in Denemarken en Duitsland zijn al om en kopen SKURK in. Ook intern hebben ze uit moeten breiden om de groei aan te kunnen.

De mix van comfortabel draagcomfort, een goede pasvorm en de beste kwaliteit aan stoffen spreekt zowel de jongens als de ouders aan. Ouders willen waar voor hun geld en krijgen dit bij SKURK. Zowel de pants, shorts, t-shirts als sweaters gaan ook bij dagelijks gebruik meerdere seizoenen mee zonder dat de kleuren en stoffen verloren gaan. De jongens kiezen altijd voor SKURK als ze voor hun (garderobe)kast staan omdat de kleding zo comfy draagt en lekker zit. Of het nu gaat om naar school gaan, voetballen in het park, trampoline springen of om in bomen te klimmen.

Het unieke karakter van het merk zit hem ook in het oneindig onderling kunnen combineren van de items. Dit maakt het kiezen voor een kledingset eenvoudig, zowel voor de ouders (zeker voor de pappa’s 😉 ) als voor de jongens. Begrijpelijk dat door het goed aanvoelen van de doelgroep en het daar perfect op inspelen SKURK sterk groeit.

Dan hebben we het hierboven nog niet eens gehad over de mooie prints en technieken die worden gebruikt.

En ow ja! SKURK ontwerpt alles in Nederland en produceert op een duurzame en milieuvriendelijke manier. SKURK vindt het leveren van eerlijke producten een must, zeker in de huidige tijd en wereld waarin we leven. De leveranciers uit Portugal en India staan voor continue verbetering in het productieproces en voldoen aan alle standaarden. SKURK maakt zich daarnaast sterk voor goede werkomstandigheden in de fabrieken. Zij nemen hun verantwoordelijkheid zeer serieus. De hoge kwaliteit verlengt de levensloop van de kleding.

WIST JE DAT …..

  • de mijlpaal van 100 fysieke en online verkooppunten in NL en BE is bereikt
  • op deze website bepaalde producten exclusief worden aangeboden ofwel nergens anders verkrijgbaar zijn
  • elk seizoen een deel van de voorraad wordt gedoneerd aan Afrika
  • een hoop BN’ers hun jongens kleden in SKURK, zoek ze op Instagram
  • we ook te volgen zijn via onze tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin o.a. aanbiedingen, acties en het laatste nieuws 
  • SKURK een Pinterest pagina heeft