(BECOME) Reseller worden

Wil je ook de stoere en unieke SKURK jongenskleding gaan verkopen vanuit jouw (online) winkel in Nederland. Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. We zullen dezelfde dag nog reageren. Ook kun je ons bereiken op 06 – 43 98 18 40. Lees hieronder verhalen van bestaande SKURK klanten. 

For wholesale opportunities outside the Netherlands please contact us by filling in the form below or use the following telephone number +31 6 43 98 18 40. 

 

Kinderkledingwinkel BLINK

Mettina: “Wij verkopen in Lunteren al een aantal jaren SKURK met veel plezier! Fijn merk voor de boys. Mooie stoffen, goede kleuren en het spreekt de moeders van jonge jongens aan. Je vindt veel joggingstoffen en jerseys in de collectie die heerlijk draagbaar zijn en mooi blijven, ook na veelvuldig wassen. De goede kwaliteit en pasvorm worden door onze klanten als zeer positief ervaren. De samenwerking met eigenaren Marlou en Maarten is prettig, direct en erg open”.

SKURK kinderkleding winkel

Kinderkledingwinkel BLAUW

Liesbeth: “We verkopen het toffe jongensmerk SKURK graag in onze winkel in Ridderkerk. Het merk staat voor stoer en kleurrijk. Dit in combinatie met de kwaliteit van de stoffen en de pasvorm, zorgt ervoor dat we tevreden klanten hebben….. en daar worden wij dan weer heel blij van”.
 
SKURK jongenskleding merk verkooppunt Ridderkerk Rotterdam Breda
 

Bij SKURK werken we met pre-orders voor het komende seizoen. Gezien de compacte collecties geldt er een minimale afname per gekozen item. Bij de Little Rebel collectie van maat 68 t/.m 86 geldt dat er een maat dubbel afgenomen dient te worden. Voor de Kids collectie van maat 92 t/m 164 geldt 8 stuks op de gehele regel (7 maten) ofwel ook een maat dubbel. Het totaal aantal items is aan jou als klant. Een order kan na 14 dagen kosteloos worden geannuleerd. Hierna geldt dat de klant 20% van het bestelde bedrag moet voldoen. Als bestellingen worden geannuleerd nadat deze zijn geproduceerd, dan geldt dat de klant 30% van het bestelde bedrag moet voldoen. Bestellingen voor de zomer worden vanaf begin februari geleverd en bestellingen voor de winter vanaf begin augustus. Bij een eerste bestelling maken we graag vooraf kennis bij jou in de winkel. Mocht er door omstandigheden geen mogelijkheden zijn om op afspraak elkaar te ontmoeten dan kunnen we altijd terugpakken op een video call of via B2B portaal samenwerken.

De waardering van www.skurk.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 254 reviews.